Artego

Ergonomisch, modern en comfortabel: ons decennialange succesrecept op het gebied van keuken- en meubeldesign is gebaseerd op eersteklas kwaliteit en nauwkeurige materiaalverwerking in een groot aantal designvarianten. Zo bieden wij u duurzame droomkeukens die ook na vele jaren nog aan individuele eisen voldoen. Ervaar bij ons de beste ergonomische omstandigheden en volledige planningsvrijheid.

Beckermann

Beckermann is een Duitse fabrikant van kwalitatief hoogwaardige keukens. In de relatief kleine fabriek, die op nog geen twee uur rijden van de Nederlandse grens in Cappeln is gevestigd, worden keukens op bestelling geproduceerd. Geen grote voorraden maar wel de mogelijkheid tot maatwerk en dat is wat Beckermann uniek maakt: fabriekskeukens op maat! Via de link achter het logo komt u op de website van Beckermann waar u meer kunt lezen over het bedrijf en waar u een idee krijgt van het assortiment:

Rempp

Het familiebedrijf Rempp Küchen overtuigt zijn klanten al meer dan 90 jaar met zijn hoge mate van expertise op het gebied van meubels. Met technisch nauwkeurige machines, vakmanschap en ervaring vindt 100% van de productie plaats in het Zwarte Woud. Bij Rempp Küchen zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid om kwaliteit op het hoogste niveau voor onze klanten te produceren en droomkeukens werkelijkheid te laten worden. Voor ons hoort daar ook het zorgvuldig gebruik van natuurlijke hulpbronnen bij, zodat duurzaamheid niet alleen een modewoord is. We besparen kosten en beschermen ons milieu door onze eigen elektriciteit te gebruiken en restmaterialen thermisch te recyclen. Langdurige samenwerking in klant- en leveranciersrelaties is een belangrijk onderdeel van ons succes, net als hooggekwalificeerde medewerkers met een lange staat van dienst.

Kemie

KEMIE produceert niet alleen keukenbladen van natuursteen, kwartscomposiet en keramiek maar wij doen veel meer. Met onze hoogstaande producten leveren wij maatwerk voor iedere gewenste ruimte. Dat schept de vrijheid om te doen wat jij wilt. Onze steen draagt bij aan jouw geluk en zorgt voor een plek waar je je fijn voelt.
Je kunt niet met steen werken zonder er een passie voor te hebben. KEMIE is opgericht omdat architect Adriaan Gubbels een voorliefde had voor marmer. Dat gebruikte hij in al zijn ontwerpen. Kwalitatief hoogwaardige marmer was in Nederland moeilijk te krijgen. Adriaan bedacht een slimme oplossing. Hij kocht een vrachtwagen en liet zijn twee zoons daarmee marmer uit Italië naar Heeze brengen. Daarmee begon in 1968 de KEmpische Marmer Import & Export. Wij vatten dat samen als: KEMIE.

AiroDesign

Airodesign is een leverancier van kwalitatief zeer hoogwaardige wasemschouwen en ledverlichting. De wasemschouwen van Airodesign blinken uit in efficiëntie en laag geluidsniveau. Uiteraard ontbreken ook de inductiekookplaten met downdraft niet in het programma. 

Sinds 2019 heeft Airodesign haar assortiment uitgebreid met een volwaardig programma inbouwapparatuur van het merk Caple. Verder kunt u hier terecht voor designbladen in RVS van Barazza. Barazza is in Italië een toonaangevende fabrikant van RVS werkbladen en inbouwapparaten waarvan wij een selectie hebben opgenomen.

Ook voor RVS (amerikaanse) koelkasten en wijnkoelers kunt u bij deze leverancier prima terecht.

Atag

De kookplaat is het middelpunt van je keuken. De plek waar je een nieuw recept van Ottolenghi probeert, maar ook waar jij je klassieke stamppot maakt. Of je nu kiest voor gas of inductie: onze kookplaten halen de beste kok in jou naar boven. Zo ben je met onze inductiekookplaten niet langer gebonden aan vaste kookzones, waardoor je genoeg ruimte hebt voor verschillende grote en kleine pannen tegelijkertijd. Met ATAG Celsius°Cooking™ bereid je elk gerecht tot op de graad nauwkeurig.

Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld.

Geef je keuken een duurzame upgrade en vervang je eigen mengkraan door een Quooker! De Quooker-kraan komt in het gat dat je oude kraan achterlaat. De installatie door een monteur is tijdelijk gratis. Zelf hoef je dus niets te doen.

De originele Inductie Beschermer van Dietrix®